TÜZELŐÁLLÁS

Döb­be­ne­tes dol­got ál­lí­ta­nak a ví­zi­lab­dá­so­kat erő­szak­kal vá­doló kis­lány­ról

A kis­lány ál­lítja, a két spor­toló 11 éves ko­rá­ban lé­te­sí­tett vele sze­xu­á­lis kap­cso­la­tot, ám a kis­lány­ról is döb­be­ne­tes dol­got ál­lí­ta­nak....
  • Szerző: Ripost

A kislány feljelentésenyomán rendőrségi nyomozás is indult, az ügyvédek pedig már egymásnak estek. A kislányt orvos és pszichológus szakértők fogják megvizsgálni.

- Akkor mondhatok többet, ha a mai igazságügyi pszichológusi és orvosi vizsgálatok eredményét megismerem, tehát képet kapok arról, valójában mi történt – mondta a Borsnak dr. Hegedűs László, aki meglepődött azon, hogy a 13 esztendős lány miért csak két év hallgatás után állt elő a történetével.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ez egy nagyon érzékeny téma, nehéz olyan dolgot mondani, amiből nem lesz népharag. A szakértők feladata lesz megállapítani, hogy a kislány igazat mond-e vagy hazudik - mondta dr. Gerencsér András, a kislány ügyvédje.

A gyanúba kevert edzők a Kópé UVSE vízilabda-egyesület közösségi oldalán köszönték meg a biztató szavakat, amivel elárasztották őket.

Az ismert publicista, Bayer Zsolt azt állítja egy blogbejegyzésben, hogy a kislányt azért rúgták ki a sportegyesülettől, mert a társait meglopta az öltözőben.

Kirúgták a klubtól, mert lopott a társaitól. A történet itt véget is érhetne, de nem ér véget, mert a lány újra tesz valamit. Újra, mondom. Ugyanis egyszer már megvádolta szexuális erőszakkal és zaklatással a saját nevelőapját is. És most egykori edzőivel teszi ugyanezt.”

Eközben a címlapon