INSIDER

Döb­be­net, mi de­rült ki a 15 éves kis­lányt meg­erő­sza­koló ka­me­runi férfi­ről

A férfi élet­társa kis­hú­gát erő­sza­kolta meg, élet­tár­sáét, aki épp a na­pok­ban ve­szí­tette el közös ba­bá­ju­kat, 6 hó­na­pos ter­hes volt, ami­kor meg­tör­tént a tra­gé­dia....
  • Szerző: Ripost

Saját élettársa 15 éves húgát erőszakolta meg a gyanú szerint a Pest megyei Kartalon a kameruni Pierre Paul Menyoa, akit azóta nagy erőkkel keresnek a rendőrök. A férfi 2015-ben menekültként érkezett Törökországból, tavaly pedig az afrikaiakból verbuvált és azóta a bajnokságból kizárt budapesti focicsapat, az Internationale CDF SE játékosa volt.

EZT OLVASTAD MÁR?

Tartottunk tőle, hogy szörnyűség lesz a vége. Pár hónapja ugyanezt a kislányt egy afrikai férfi már megpróbálta megerőszakolni. Sajnos a kislánynak hétfőn nem volt szerencséje. Egyedül maradt otthon, a szomszédban lakó nővérének az élettársa pedig átment, és megerőszakolta. A kislány zokogva mesélte el a történteket a nagymamájának, ő riasztotta a rendőrséget – mesélte az egyik helybéli.

De hiába rohantak az egyenruhások, a férfi nyomtalanul eltűnt, élettársa azóta sem látta. A Lokál megtudta: az asszony fél éve fogadta otthonába az afrikai férfit, aki, egykori edzője szerint, valamikor 2015-ben menekültként érkezett Magyarországra.

Az áldozat nővére hat hónapos terhes volt az afrikai férfitól, közös gyermeküket a múlt héten vesztette el, amitől összeroppant. Amikor pedig megtudta, hogy húgát az ő szerelme erőszakolta meg, végképp összeomlott. Tegnap engedték ki a kórházból.

Eközben a címlapon