INSIDER

Döb­be­net mi de­rült ki Bró­ker Mar­csi­ká­ról. Így bán­nak vele zár­ka­tár­sai

Mar­csi­ká­ról az el­fo­gá­sa­kor úgy tűnt, hogy a kül­ső­sé­gek rabja, je­len­leg egy négy­fős zár­ká­ban ül, sze­rény kö­rül­mé­nyek kö­zött..
  • Szerző: Ripost

Amikor a rendőrség hazahozta Belize-ből, ahol hosszú idei­g bujkált, bronzbarna bőrrel és tökéletes sminkkel kullogott az őt vezető rendőrök mögött a Szolnoki Járásbíróságon.

Innen a helyi börtönbe került, ahol már nemcsak a napfényt, de a szemceruzát is nélkülöznie kell a milliárdos csalással gyanúsított nőnek, őt azonban nem törte meg, hogy a homokos tengerpartot egy puritán priccsre kellett cserélnie.

"Egy négyfős cellában van Marcsika, másik három középkorú elítélttel van összezárva. A brigád remekül kijön egymással, sokat beszélgetnek, főleg Marcsika viszi a szót.

Egyáltalán nem látszik rajta, hogy megtört vagy kétségbeesett lenne. A börtön szigorú szabályait precízen betartja. Amíg én is ebben a börtönben ültem, soha nem hallottam, hogy panaszkodna vagy a régi, fényűző életét hiá­nyolná" – árulta el a Blikknek egy középkorú nő, aki már kiszabadult a rácsok mögül.

Különösen jelentős kárt okozó csalás bűntettével és más bűncselekményekkel gyanúsítják D. Sándornét, azaz Bróker Marcsikát.. A nő a Kun-Mediátor Utazási Iroda vezetőjeként irreális hozam ígéretével több mint 1000 embertől csalt ki pén­zeket.