A NAP KÉPE

A nap fo­tója, ma­gyar új­ság­író adta át a díjat Ro­nal­dó­nak

Por­tu­gá­lia szer­dán Cris­ti­ano Ro­naldo mes­ter­hár­ma­sá­val győzte le Sváj­cot a lab­da­rúgó Nem­ze­tek Li­gá­já­ban.
  • Szerző: mv

Dinnyés Márton adta át a meccs legjobbjának járó díjat szerdán Cristiano Ronaldónak, aki három gólt szerzett a Svájc elleni labdarúgó Nemzetek Ligája elődöntőben. Az MLSZ kommunikációs igazgatója „régi” ismerősként díjazta a Juventus ötszörös aranylabdását, ugyanis Dinnyés 2013 óta médiafelelősként dolgozik a Juve nemzetközi kupameccsein. A Nemzetek Ligája négyes döntőjén is médiafelelősként van jelen.

Dinnyés Márton (jobbra) adta át a meccs legjobbjának járó díjat Cristiano Ronaldónak
Dinnyés Márton (jobbra) adta át a meccs legjobbjának járó díjat Cristiano Ronaldónak
EZT OLVASTAD MÁR?

Habár Portugália már a jövőt építi, a jelen még mindig Cristiano Ronaldóról és az ő góljairól szól. A Juventus sztárja szerdán teljes mértékben felülmúlta az utódjának tartott Joao Felixet. A 18 éves Benfica-csatár ezen a mérkőzésen mutatkozott be a portugál válogatottban, de a valós tudásából keveset villantott meg, a 70. percben lecserélték.

Azonban a tehetsége vitathatatlan, számos európai élklub érdeklődik iránta, a két manchesteri alakulat, a City és a United már konkrét ajánlatot tett érte a lisszaboni csapatnak. A Benfica 120 millió euróra taksálja Joao Felixet, aki a vasárnapi fináléban talán már többet mutat majd.

A Nemzetek Ligája másik elődöntőjében csütörtökön Hollandia Angliával találkozik. A párharc győztese Portugáliával, a vesztese Svájccal csap össze a vasárnapi helyosztókon.