LELKIZŐ

"Gyű­löl­lek" - Harry her­ceg dur­ván rá­ri­pa­ko­dott Ká­rolyra

Sus­sex her­cege még na­gyon kicsi volt, ami­kor szü­lei el­vál­tak, a foly­to­nos ve­sze­ke­dés pedig na­gyon meg­vi­selte őt és Vil­mos her­ce­get is.
  • Szerző: Ripost

A legismertebb királyi életrajzíró, Andrew Morton könyvéből kiderült, hogy hogyan hatott Harry hercegre, amikor szülei elváltak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Károly herceg egyszer fiai szeme láttára ríkatta meg Dianát, mire kisebbik gyermeke, a most 34 éves Harry azt üvöltötte neki:

Gyűlöllek!

A herceg még kisfiú volt, ezért a válás nagyon mélyen hatott rá. A szülők ugyan legtöbbször zárt ajtók mögött veszekedtek, a hercegek mégis mindent megéreztek. A 11 éves Harry egy ilyen veszekedés után rá is támadt az apjára, öklével kisfiúsan ütötte apja lábát, miközben azt kiabálta:

Utállak, utállak, mami miattad sír.

Az író hozzátette, hogy Vilmos herceg visszahúzódóbb volt és már elég idős ahhoz, hogy elrejtse az érzelmeit, de a csend mögött ő is borzasztóan szenvedett – derült ki a szerző 2011-es könyvéből.

Katie Nicholl író szerint azonban az idősebb fivér is kiabált néha az apjával a válás során, mert egy idő után már ő sem bírta elviselni az állandó veszekedést.

Károly herceg és Diana hercegnő 1981-ben házasodtak össze és 15 évig voltak együtt, a válásukat 1996-ban érvényesítették – írja a The Sun.

Eközben a címlapon