LELKIZŐ

Ki­fa­kadt Détár Enikő: "na­gyon ele­gem van már be­lőle"

Új év, új kez­det. Détár Enikő újra köl­tözne. A szí­nésznő idén már sze­retné bir­tokba venni új házát, mely három éve ké­szül. A telki ház el­adása óta al­bér­let­ben várja új ott­ho­ná­nak be­fe­je­zé­sét.
  • Szerző: R.A.

Komoly tervekkel vágott neki az idei évnek Détár Enikő, hiszenszeretne végre saját otthonába költözni.A szakmai kihívások mellett idén felhagyna a hontalan léttel. Az elmúlt három évben ugyanis albérletben húzta meg magát. Belefáradt már az építkezésbe.

Fotó: Szabolcs László
EZEKET OLVASTAD MÁR?

- A legfontosabb, hogy idén megoldjam a lakhatásomat. Három éve ugyanis albérletben élek Budakeszin, és nagyon elegem van belőle– nyilatkozta Enikő a Vasárnapi Blikknek.

Korábban Telkiben élt Rékasi Károllyal, egy háromszintes, ötszobás, gyönyörű panorámás családi házban. Azonban a válás után költözni kényszerült onnan. 2013-ban szakítottak a színésszel, aki akkor Pikali Gerdához költözött.Enikő még egy ideig a régi közös otthonban élt gyerekeivel, azonban már akkor is folyamatosan árulták az egykori közös otthont, így végül ő is költözni kényszerült, a Bors által 85 milliósra tartott házból.

Eleinte albérlőknek adták ki a család korábbi otthonát, azonban ez a végtelenségig nem volt tartható. így a Rékasi kifizette Enikőt, hogy mindketten új életet kezdhessenek. Enikő számára azonban erre még mindig nem került sor igazán, hiszen azóta egy budakeszi albérletben várja, hogy új otthona elkészüljön.

Válásom után itt kezdtem új életet, jelenleg is itt lakom, és itt is tervezem a jövőmet, annyira megtetszett Budakeszi –magyarázta Enikő. – Az egyik legfontosabb az volt, hogy innen kiindulva Zsebi lazán ingázhat az apukája és anyukája között, akár egyedül is, hisz remek a közlekedés. Ráadásul ide jár középiskolába.

Rékasi Károly és Détár Enikő még 1984-ben házasodtak, majd két közös gyermekük született, Eszter és Zsigmond. Először 2005-ben került kapcsolatuk válságba, amikor Enikőt olyan komolyan megviselték az események, hogy kórházba is került. Akkor sikerült megoldaniuk a problémákat, azonban 2013-ban már nem és a válás mellett döntöttek. Détár Enikő egy évvel később találta meg az új szerelmét Pétert, akivel alig várja, hogy új közös otthonukba költözhessenek.

Eközben a címlapon