SZTÁRDZSÚSZ

Sú­lyos vesz­te­ség érte Dem­jén Fe­ren­cet, dü­höng az éne­kes

Rózsi ér­tet­le­nül áll a tör­tén­tek előtt, de egy­előre hiába kö­ve­tel ma­gya­rá­za­tot.
  • Szerző: Doris

Jelentős, körülbelül kétmillió forintos gázsit bukott Demjén Ferenc, aki péntek este lépett volna fel a kaposvári sportcsarnokban. Igen ám, de a szervezők valamiért lefújták a koncertet!

Fotó: Szabolcs László

"Dühös vagyok, mert hiába mondom, hogy semmi közöm nem volt a lefújáshoz, sokan gondolják majd azt, hogy biztos miattam hiúsult meg ez a koncert. De leginkább az dühít, ahogy elbánt velem a szervező. A zenésztársaim is felháborodtak, mert előre megterveztük a hét végét. Pénteken mentünk volna Kaposvárra, szombaton pedig Győrszentivánon lesz koncertem"

EZEKET OLVASTAD MÁR?

- méltatlankodott a Blikknek Rózsi, akit fel sem mert hívni a szervező, egy zenésztársától kellett megtudnia, hogy ugrott a péntek esti buli. Elvileg azért, mert anyagilag nem éri meg megtartani.

"Itt nemcsak az én gázsimról van szó, hanem a zenészeimnek és a produkció többi alkalmazottjának a javadalmazásáról. Nem akarok összeget mondani, annál is inkább, mert arra még mindig nem kaptam egyértelmű választ, hogy fizetnek-e kártérítést. Igazolni tudom, hogy erre a napra lett volna másik meghívásom"

- folytatta a Kossuth-díjas zenész, aki azt nem cáfolta, hogy valóban milliós tételről van szó.

A lap megkereste a szervezőket is, akik szűkszavúan csak ennyit fűztek hozzá a történtekhez:

Eközben a címlapon

"Demjén nem betegedett meg. Nem egészségi, hanem kívülálló okok miatt nem tudjuk a koncertet megtartani, de ennél többet nem kívánok mondani. A jegyek a megvásárlás helyén visszaválthatók."