HŰHA

Új sze­rel­mé­től fél­tik ba­rá­tai Dem­csák Zsu­zsát

Soha sen­ki­ről nem be­szélt még olyan hév­vel, mint arról az in­diai férfi­ról, akit az Ázsia Exp­ressz 2 for­ga­tása alatt is­mert meg.
  • Szerző: Buster

Demcsák Zsuzsa és az indiai férfi szerelme olyan erős, hogy gyakorlatilag házassági fogadalmat tettek és eljegyezték egymást alig néhány nap ismeretség után. A műsorvezető barátai is meglepetten állnak a hirtelen döntés előtt, hiszen soha nem gondolták volna, hogy egy nő, aki a gyermekeinek él, képes úgy igent mondani egy házasságra, hogy nem szól azoknak, akiket a világon mindennél jobban szeret.

Fotó: Markovics Gábor

"Remélem, hogy Zsuzsa nem hozott elhamarkodott döntést, de mi tagadás, többen is furcsálljuk ezt a rá nem jellemző rohamtempót. Olyan, mintha Indiában kicserélték volna azt a megfontolt és gyakorlatias nőt, akit mi ismerünk. Zsuzsa évek óta rettentően vágyik a szeretetre, és tényleg nem volt szerencséje a férfiakkal, és csak remélni tudjuk, hogy nem kell megint csalódnia”

EZT OLVASTAD MÁR?

- mondta lapunknak Zsuzsa egyik közeli barátja.

A műsorvezető szerelmi élete 2012-óta finoman szólva kaotikus. Az év októberében sírva jelentette be, hogy elválik férjétől, akiről később kiderült, gyakran tettleg és mentálisan is bántalmazta őt az együtt töltött évek alatt.

Fotó: Markovics Gábor

A válás hosszú és fájdalmas folyamata alatt Demcsák Zsuzsa egy könyvet is írt, amelyben olyan nők beszéltek, akik hozzá hasonlóan bántalmazó kapcsolatban éltek sokig. 2014-ig nem is fogadta a férfiak közeledését, mígnem a válását ünneplő vacsorán elszólta magát és kiderült, a Tankcsapda frontemberével, Lukács Lacival gabalyodott össze. Kapcsolatukról végül kiderült, hogy csupán futó kaland volt.

Egy évvel később már arról szóltak a hírek, hogy egy TV2-s kollégájába szeretett bele, majd 2017-ben vallotta magát újra szerelmesnek, akkor egy üzletember személyében találta meg az „igazit” 2018-ban már egy ingatlanokban utazó férfi karjaiban fotózták le a Sziget Fesztiválon

Eközben a címlapon