SZTÁRDZSÚSZ

Nagy bajba ke­rül­het új há­zas­sága miatt Dem­csák Zsu­zsa

A mű­sor­ve­zető talán nem gon­dolta át, de a kez­deti fel­hőt­len bol­dog­ság után idő­vel ko­moly vi­lág­né­zet­beli kü­lönb­sé­gek és egyéb prob­lé­mák adód­hat­nak kö­zöt­tük.
  • Szerző: ripost

Sokan féltik Demcsák Zsuzsát a hirtelen kötött új házassága miatt. A műsorvezető egy indiai férfibe lett szerelmes az Ázsia Expressz forgatása alatt, néhány nap leforgása után pedig már úgy érezte, a Krishan nevű férfi élete szerelme.

Fotó: Markovics Gábor
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Blikk megkérdezett egy klinikai szakpszichológust, aki elmondta, a kezdeti örömmámor után komoly problémák adódhatnak közöttük a kedvesével.

"A kezdeti, felhőtlen boldogság után gyakran előjönnek a gazdasági, kulturális, vallási és egyéb különbségekből adódó nehézségek.

Közös gyermek vállaláskor is fejtörést okozhat, hogy a gyerek milyen identitást választ magának, a döntéskor pedig rivalizálás indulhat el.

A statisztikára természetesen rá lehet cáfolni, mert minden kapcsolat más, ha a két fél kiküszöböli a nehézségeket, sok gazdagságot is adhat egy ilyen kapcsolat" – nyilatkozta a lapnak dr. Horváth Györgyi klinikai szakpszichológus.