TÜZELŐÁLLÁS

A Her­tha nem mon­dott le vég­leg Dár­da­i­ról, itt van­nak a rész­le­tek

A ma­gyar szak­em­ber ál­ta­lá­nos szer­ző­dése ér­vény­ben marad, 2020 nya­rá­tól újra után­pót­lás-edző­ként foly­tat­hatja. Egy évig va­ló­szí­nű­leg pi­henni fog.
  • Szerző: HBK

A német focibajnokságban szereplő Hertha kedden jelentette be, hogy a következő szezontól már nem Dárdai Pál irányítja a klub felnőttcsapatát. A berliniek azonban nem akarnak végleg megszabadulni a magyar edzőtől.

Fotó: Twitter

A Hertha közleménye szerint Dárdai általános szerződése érvényben marad a Herthánál, és 2020-ban újra utánpótlás-edzőként folytatja. A 2019–2020-as idényben valószínűleg pihenni fog, a Bildre hivatkozva az NSO azt írta, hogy erre az időszakra is megkapja a vezetőedzőként neki járó fizetését. 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Nagyon intenzív és eseménydús évek vannak mögöttem a Hertha vezetőedzőjeként, hálás vagyok a lehetőségért, és büszke arra, amit közösen elértünk ezalatt, de néha szükség van a változásra. Mindig is hangsúlyoztam, hogy a klub érdekeit tartom elsődlegesen a szemem előtt, mert a Hertha örökké az otthonom marad” – idézi Dárdait a klub közleménye.