TÜZELŐÁLLÁS

Szem­te­le­nül be­szólt Dár­da­i­nak egy já­té­kosa a Hert­há­nál

Alig várja, hogy végre el­men­jen. Nagy ter­vek­kel ér­ke­zett Ber­linbe, de fél­re­sik­lot­tak a dol­gai.
  • Szerző: vav

Nem is reménykedik játéklehetőségben, nyárig már csak edzeni akar Derrick Luckassen. Aztán amilyen gyorsan csak lehet, menni Berlinből. A német labdarúgó Bundesligában szereplő Hertha 23 éves holland utánpótlás-válogatott védője 140 napig lábadozott szalagsérüléséből, de ettől függetlenül is úgy érzi, nem kapott elég bizalmat Dárdai Pál vezetőedzőtől és stábjától.

Nem elégedett a helyzetével
Nem elégedett a helyzetével
Fotó: Twitter
EZEKET OLVASTAD MÁR?

"A következő hetekben csak edzeni fogok. Egészséges vagyok, de nem számítok rá, hogy még egyszer mérkőzést játszhatok itt. Őszintén szólva boldog is vagyok, hogy rövidesen vége a szezonnak.

Nem így képzeltem, szerintem nem kaptam meg a lehetőséget, amit megérdemeltem volna

- sopánkodott a ghánai származású bekk a Bildben.

Dárdai nem véletlenül mellőzi a holland védőt
Dárdai nem véletlenül mellőzi a holland védőt

Luckassent tavaly nyár végén, az átigazolási időszak végén vette kölcsön a Hertha a PSV Eindhoventől. Lemaradt a Dárdai-csapat mindkét edzőtáboráról, majd meg is sérült - így nem csoda, hogy mellőzték.

Eközben a címlapon

Lehet, hogy ő csalódott a bánásmódban, de a berliniek még inkább csalódtak az ő teljesítményében. A megállapodás értelmében idén 5 millió euróért (1,6 milliárd forint) kivásárolhatnák a játékjogát holland anyaklubjától, de biztosan nem fognak ennyit költeni rá.