A NAP VIDEÓJA

Dár­dai li­ba­bő­rös, alig bír ma­gá­val az öröm­től

Az év­ti­zed gól­ját lőtte a csa­pata. A Her­tha edzője a hazai pont­vesz­tés el­le­nére is lel­ken­dezve nyi­lat­ko­zott.
  • Szerző: vav

A Hertha BSC pénteken hazai pályán 2-2-re végzett a Schalke 04 ellen a német labdarúgó Bundesliga 19. fordulójában. Ha a hazai döntetlennek nem is, Marko Grujics góljának annál inkább örülhetett a berliniek magyar edzője, Dárdai Pál.

Dárdai évek munkáját látta a gyönyörű kontrában
Dárdai évek munkáját látta a gyönyörű kontrában
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Liverpooltól kölcsönkapott szerb középpályás egy mintaszerű akciót fejezett be góllal: 12.9 másodperc alatt, összesen 13 labdaérintéssel 90 métert megtéve játszották ki a vendégvédelmet.

Az oktatófilmbe illő kontratámadás:

Ez volt az évtized gólja a Herthánál! Libabőrös leszek, ahányszor csak megnézem. A kevés labdaérintés, a labda járatása, aztán a végén a finom passz. Ezt képtelenség kivédekezni

- lelkendezett Dárdai Pál, aki - a Hertha-szurkolókkal együtt - hasonlót az utóbbi években legfeljebb az ellenfelektől vagy a tévében láthatott.

Eközben a címlapon

"Négy éve vagyok itt edző. Voltak olyan éveink, amikor egyetlen kontragólt sem lőttünk. Most nagyon sokat munkát fektettünk abba, hogy gyakoroljuk a labdaszerzés utáni támadásba lendülést."