KIAJOBB

Mun­kába állt Dár­dai, vic­ce­lődve kezdte az évet

Indul a rö­vidke téli fel­ké­szü­lés. Van, ami­ről hal­lani sem akar az ün­ne­pek után vissza­térő fo­cis­tá­i­tól a Her­tha ma­gyar edzője.
  • Szerző: vav

A rövidke – és Dárdai Pál számára szomorú – téli szünet után, a Hertha BSC már kedd délután elkezdni a felkészülést a tavaszi mérkőzésekre. Nem sok idő áll a magyar vezetőedző rendelkezésére, hiszen a következő hétvégén folytatódik a német labdarúgó Bundesliga. A 18. fordulóban Stuttgartba látogatnak a féltávnál 10. helyezett berliniek.

Kezdődik a rövidke téli felkészülés
Kezdődik a rövidke téli felkészülés
EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fitten várjuk vissza a srácokat, és fölszedett karácsonyi szalonna nélkül

– mondta mosolyogva Dárdai, akinek nincs miért aggódnia, hiszen személyre szabott edzéstervvel küldte szabadságra a focistáit. Aki mégsem tartotta a versenysúlyát, az pénzbüntetésre és persze pluszmunkára számíthat.

A magyar tréner főnöke, Michael Preetz menedzser elmondta: elégedett a megfiatalított Hertha őszi szereplésével, de még inkább bizakodó a visszavágókörrel kapcsolatban. Ha megismétlik, vagy túlszárnyalják a 24 pontos őszt, akkor jó évet zárnak.

A Hertha idén nem megy külföldi edzőtáborba, a hétvégén egy bielefeldi téli tornán az 1. FC Köln elleni 2x30 perces edzőmeccsel, majd a helyosztóval készül a tétmérkőzésekre.