HŰHA

Mi tör­tént vele? Alig is­me­rünk a gye­rek­szí­nészre, ti­tok­ban fo­tóz­ták le

A 29 éves sztár min­den sze­re­pére ko­mo­lyan fel­ké­szül, most is tel­je­sen át­szel­le­mül­ten kap­ták len­cse­végre.
  • Szerző: Ripost

Daniel Radcliffe már rég nem az a kisfiú, akit Harry Potter szerepében megismerhettünk. Felnőtt alakításail pedig elérte, hogy már ne skatulyázzák be a varázslótanonc karakterébe.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Sőt, a színész mostanra annyira felnőtt, hogy inkább a saját apjának tűnik – legalábbis új szerepében. Szerdán a hetvenes években játszódó új filmje forgatásán kapták lencsevégre Danielt.

A 29 éves sztár új filmje, az Escape From Pretoria egyik jelenetében biztosan hosszú hajjal, csíkos pólóingben, világoskék kockás nadrágban és kamionossapkában fog szerepelni. A védjegyének számító szemüveg is rajta lesz, de teljesen más stílust képvisel, mint a Harry Potterben. Radcliffe egyébkén szinte felismerhetetlen volt jelmezében, frissen növesztett szakállal a forgatáson.

A sztár egy fehér bőrű dél-afrikai aktivistát játszik a filmben, aki az apartheid mozgalom, azaz a faji elkülönítés ellen küzdött. Tim Jenkint formálja meg, akit a hetvenes években Pretoria legszigorúbban őrzött börtönében tartottak fogva. A film pedig azon az igaz történeten alapszik, amikor Jenkin 1979-ben megszökött - írja a Daily Mail.