FÜLES

Ki­szi­vár­gott, se­gít­ség­gel sze­xel a sztár az új James Bond-film­ben

A leg­újabb James Bond-film for­ga­tá­sán a stáb min­dent meg­tesz, hogy a szí­né­szek­nek ne le­gye­nek kel­le­met­le­nek a mez­te­len je­le­ne­tek.
  • Szerző: Ripost

Egy intimitás koordinátor segít majd az 51 éves Daniel Craignek és a 31 éves Ana De Armas-nak, hogy a szexjelenetekben ne legyenek feszélyezettek a 25. James Bond-film forgatásán - írja a Daily Mail.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Craig alakítja a filmben a 007-es ügynököt, de a forgatást most bokasérülése miatt szüneteltetik. A szexjelenetekre való felkészítés nagyon sokáig fog tartani és nagyon alapos lesz a felkért szakember ígéretei szerint.

Egy forrás elmondta, hogy a #MeToo mozgalom miatt is alaposabb felkészülést igényelnek az ilyen jelenetek, hogy mindkét fél teljesen felszabadult lehessen az ilyen rizikós forgatási napokon is. A stábtagok szerint ez egy nagyon előremutató lépés, és az egész filmipar hozzáállására hatással lehet.

A kubai-spanyol származású De Armas-ról a múlt hónapban jelentették be, hogy ő lesz a következő Bond-lány. A filmet 2020 április 8-án mutatják majd be.

De Armas egyébként a részben Budapesten készített Szárnyas fejvadász 2049 egy részét is meztelenül forgatta.