KÜLFÖLD

14 éves lá­nyok meg­erő­sza­ko­lá­sát akar­ták el­tu­solni Dá­ni­á­ban

Óri­ási a fel­há­bo­ro­dás Dá­ni­á­ban, mi­u­tán ki­de­rült, hogy a rend­őr­ség meg­pró­bált el­tit­kolni egy afgán mig­rán­sok által el­kö­ve­tett nemi erő­sza­kot.
  • Szerző: WM

A kiszivárgott információk szerint nem véletlen, hogy a rendőrség megpróbálta eltitkolni az esetet. A két afgán gyanúsított tette ugyanis olyan szörnyű, hogy attól lehetett félni, hogy a közvélemény a migránsok ellen fordul. Mint kiderült, március 31-én egy dán bevásárlóközpontban egy 16 és egy 20 éves afgán migráns kileste, hogy két 14 éves kislány bemegy a nyilvános WC-be. Ezután a bevándorlók utánuk mentek és mindketten megerőszakolták őket. A két fiatalkorú áldozat sajtóértesülések szerint még mindig sokkos állapotban van - írja a breitbart.com.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Az eset óta állítólag szülők százai hívták fel a bevásárlóközpontot, hogy félteniük kell-e a gyereküket, ha a barátnőikkel elengedik őket vásárolni.

Mások azt fejtegetik, hogy mit keresett két fiatal lány este 10-kor a bevásárlóközpontban. Sokak szerint, ami történt a szülők felelőssége is.