LOVE

Túl van Kiskerón, hihetetlen, kibe szerelmes Dancs Annamari

A színésznőt egy éve hagyta el a férje, ám nemrégiben újra rátalált a boldogság úgy, hogy nem is kereste azt.
  • Szerző: ripost

Fájdalmas szakítása után ismét rátalált a boldogság Dancs Annamarira

Az Operettszínház színésznőjének szívét két hónappal ezelőtt rabolta el egy titokzatos férfi, aki nagy színházkedvelő, ám egyáltalán nem szakmabéli.

Annamari új párja az üzleti életben dolgozik, és a tenyerén hordozza a színésznőt, akire rá is fér a kényeztetés: egy évvel ezelőtt férje, Kerényi Miklós Máté egyik napról a másikra hagyta el őt és négy hónapos közös gyermeküket, Ádámot.

"Õ maga sosem hitt abban, hogy ilyen gyorsan rátalál a boldogság. Élte a mindennapokat, dolgozott és a kisfiát nevelte. Aztán egyszer csak belépett az életébe az új férfi" - mondta el a Blikknek egy, a színésznőhöz közelálló ismerős.

Ráadásul a férfi Annamari gyermekét, Ádámot is imádja, és a kisfiú is kedveli a férfit, ami fontos feltétel az egyedülálló anyuka számára.

"Új életet kezdtem és nagyon boldog vagyok. Bizakodóan tekintek a jövőbe, mert van is okom rá!" - erősítette meg a szerelem tényét a lapnak Annamari.

A színésznő ennél többet egyelőre nem szeretne az új kapcsolatáról nyilatkozni, egyelőre még új párjával kettesben szeretné kitapasztalni az érzéseiket.

És ezeket olvastad már?