FÜLES

Megtörte a csendet: reagált a vádakra Damu Roland

A börtönviselt színészről több nő is azt állítja, hogy hazugságok árán akart pénzt kérni tőlük.
címkék:
  • Szerző: ripost

Ahogy arról a %% beszámolt,komoly vádakat fogalmazott meg Damu Ro­land­dal szem­ben egy nő, aki azt ál­lítja, a szí­nész pénzt akart tőle kicsalni. A börtönviselt férfi először szerelmet ígért neki, majd miután kellőképpen közel került kiszemeltjéhez, rátért az anyagi dolgokra.

A nő elmondása szerint Roland különböző hazugságok árán akart pénzhez jutni, többek között betegségre és halálesetre hivatkozva könyörgött segítségért, ám miután a lány elutasította a kérését, egyszerűen csak eltűnt az életéből. Kiderült, az ügyben több nő is érintett, akiket hasonló szövegekkel próbált becsapni a zűrös előéletű színész.

Bár lapunk többször is próbálta elérni az egykori sorozatsztárt, hogy megszólaljon az ügyben, úgy tűnik, nem kíván nyilatkozni. Ugyanakkor Facebook-oldalán közzétett egy videót, amiben a vádakat nem cáfolta, egyszerűen csak mosolygott a dolgon, és követőit is ugyanerre biztatta.

"Én azért mosolygok mindenen, mert azt gondolom, megjártam a poklok poklát. Nem tudom, hogy lehet-e annál rosszabb, nem is szeretném megtudni, és nem is törekszem erre!

Alakítsuk meg a Damu Roland mosoly klubot és mindenki mosolyogjon

- mondta videójában Damu.

címkék: