FÜLES

Damu Ro­land ter­hes neje ki­tá­lalt, erre te sem szá­mí­tot­tál!

Meg­lepő ki­je­len­tést tett a szí­nész ál­la­po­tos fe­le­sége, aki­ről az a hír járta, hogy sú­lyos al­ko­hol­prob­lé­mák­kal küzd. Edina sze­rint azon­ban ebből egy szó sem igaz, az el­vonó és a pszi­chi­át­riai ke­ze­lés is csu­pán ki­ta­lá­ció.
  • Szerző: Doris

Néhány hónapja robbant bombaként a hír, hogy Damu Roland terhes felesége igen súlyos alkoholproblémákkal küzd, és nem tud úrrá lenni szenvedélybetegségén.

A börtönt is megjárt színész nemrég könnyek között mesélt a -nak arról, hogy neje egyre ijesztőbb állapotba került a szesz miatt, ezért családja unszolására végül bevonult egy elvonóra.

EZT OLVASTAD MÁR?

A kezelés, úgy tűnik, eredményesnek bizonyult, hiszen Damu azt is elárulta, hogy az ünnepeket már együtt tölthették, békességben és szeretetben. A kisbaba pedig szerencsére teljesen egészséges.

A várandós feleség azonban most olyan vallomást tett, amire senki nem számított! Edina szerint ugyanis egy szó sem igaz abból, hogy súlyos alkoholproblémákkal küzdött, és elvonón sem járt soha.

"Tüdőgyulladás-gyanúval voltam benn. Az elvonó és a pszichiátriai kezelés is hülyeség. So­ha nem ittam annyit, mint állították, nem volt olyan, hogy fél liter töményet megittam húzóra"

- állította a Borsnak a kismama, és ezzel egy csapásra megcáfolta férje összes eddigi kijelentését.

Vajon mi az igazság?

Eközben a címlapon
Tovább bonyolódik a Damu-sztori (Fotó: Tv2)
Tovább bonyolódik a Damu-sztori (Fotó: Tv2)