HŰHA

Damu: "Meghalt a régi Damu Roland!"

A színész azt mondja, nem felesége, hanem ő adja be a válási papírokat. Folytatódik a szappanopera.
  • Szerző: Ripost

Pár nappal ezelőtt felesége beszélt arról a Lokálnak, hogy beadja a válási papírokat, mert Damu semmit sem változott, ma pedig a színész adott őszinte interjút a Borsnak. Már csak azt nem tudni, ki mond igazat.

"Megtértem, Jézus Krisztus szellemiségében élek.

Sokat imádkozom. Élni szeretnék, és egészségben felnevelni a kislányom. Az anyósommal és a sógornőmmel, aki a gondviselője lett, mindent megteszünk, hogy szépen fejlődjön" - nyilatkozta Damu, aki szerint Edina az, aki nem látogatja a kislányukat, nem ő.

Sőt, a múltkor például inkább gerincsérvet hazudott magának, hogy legyen oka az újabb eltűnésre. "Edina négy nappal ezelőtt azt mondta, jön érte a mentő, viszik Miskolcra, a Móricz kórház speciális osztályára, ahol a gerincét kezelni tudják. Nem aludtunk az aggodalomtól. Egy idő után furcsálltuk a történteket és az anyósom felhívta a kórházat. Kiderült, nincs Móricz kórház. Igazából semmi baja, többen látták Érden sétálgatni"- meséli a színész, aki azt állítja, bár Edina egyfolytában hívogatja telefonon, már azt sem veszi fel neki. Sőt, úgy döntött, beadja a válási papírokat is.

"Mivel semmiféleképpen nem szeretnék a feleségemmel együtt élni, én biztosan beadom a válási papírokat. Zárjuk le, ne legyen több balhé! Szeretnék majd Mayával együtt élni, ezt Isten kezébe tettem le. A régi Damu Roland meghalt. Életemben sok hibát elkövettem, de az számít, hová megy az ember, nem az, hogy honnan jön!"

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?