KÜLFÖLD

Dalai láma: a be­ván­dor­ló­kat vissza kell kül­deni oda, ahon­nan jöt­tek!

Ezt nem is akár­hol mondta, hanem a svéd­or­szági Mal­mő­ben, ahol egyre tra­gi­ku­sabb a mig­ráns­hely­zet.
  • Szerző: SZM

Ha van egyházi vezető, akinek a bölcs szavaira mindig figyelnek, akkor az Tibet indiai száműzetésben élő legfőbb vallási vezetője, a dalai láma. Őszentsége már nyolc alkalommal látogatott Magyarországra, legutóbb 2010-ben, amikor a Papp László Arénában a tibeti buddhizmusról tartott előadást.

Ahhoz képest, hogy a dalai láma a nyugati liberálisok egyik “iránytűje,” aki az „álszent és kirekesztő” kereszténységgel szemben a „feltétlen elfogadást és szeretet” hirdeti, már két éve azt mondta a Frankfurter Allgemeine Zeitungnak, hogy

“Sem Európának, sem Németországnak nem szabad arab országgá válnia. Németország, az Németország.”

A svédországi választások után éppen Malmőben tartott előadást, abban a városban, ahol már számos no-go zóna van és mindennaposak a főként migránsok által elkövetett nemi és egyéb erőszakos cselekedetek, valamint autógyújtogatások.

Azon túl, hogy leszögezte: Európa erkölcsileg felelős azokért „akinek az élete valóban veszélyben van”,a 83 éves vallási vezető azt mondta, hogy miután a kontinens segített nekik talpra állni,

világossá kell tennie számukra, hogy Európa az európaiaké, és a bevándorlókat vissza kell küldeni oda, ahonnan jöttek, hogy a saját országukat építsék tovább.

Forrás: Oe24.at