HŰHA

Dagad a bot­rány? Meg­han di­rekt nem ott szül, ahol Ka­ta­lin her­cegné

Az egy­kori szí­nésznő úgy dön­tött, in­kább a saját útját járja. Ezért pedig sok­kal sze­ré­nyebb kö­rül­mé­nyek­kel is beéri!
  • Szerző: Ripost

Végre kiderült, hol hozza világra első gyermekét Meghan Markle.A hercegné nem abban a kórházban szül majd, ahol Katalin - nem véletlenül. Meghan ugyanis nem akarja utánozni a hercegnét, így inkább a saját útját járja.

Meghan hercegné választása a Frimley Park Kórházra esett. Ez azért is jó döntés, mert Harry és Meghan a Frogmore-birtokra költözik, így pedig ez a legközelebbi megfelelő kórház számára. Ugyanakkor a kiválasztott intézmény messze nem kínál olyan luxuskörülményeket, mint a Szűz Mária kórház, ahol Katalin hozta világra gyermekeit - írja a The Sun.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Míg a Szűz Máriában az anyukák többek között pazar menüre, és prémium termékekkel felszerelt magánfürdőszobára is számíthatnak, a Frimley Parkban Meghan saját fürdővel sem számolhat, ott ugyanis jóval egyszerűbb a kiszolgálás. Ez persze az árakon is meglátszik: itt éjszakánként 100 fontot kell fizetni, míg az előkelőbb kórházban 7500 fontot (több mint két és félmillió forintot) kérnek a prémium szolgáltatásért.