KOMPOST

Dagad a botrány: kiderült, a mosdóban orálozott az ittas tanárnő

A fiatal tanárnő nem bírta türtőztetni magát, és rámászott az egyik tanítványára. A kaland itt még nem ért véget!
  • Szerző: Ripost

Azzal vádolják az Angliában élő, 29 éves Eleanor Wilsont, hogy lefeküdt az egyik 16 éves diákjával. A természettudomány tanárnő és kiszemeltje egy iskolai kiránduláson kerültek közel egymáshoz Afrikában. 

Kiderült, hogy a nő és a gyerek a hazafelé tartó, éjszakai repülőn egymás mellett ültek, és alkoholt ittak - írja a theguardian.com. Egy ponton Wilson a fiú nadrágjára tette a kezét, simogatni kezdte, majd magával húzta a gép mosdójába, ahol először orálisan kielégítette, majd közösült vele.

A fiú azt mondja, kapcsolata a tanárnőjével a hazatérésük után is folytatódott. Többször találkoztak társaságban is, és a fiú több barátjának is beszélt a tanárnővel folytatott viszonyról. Az egyik srác ezután megzsarolta Wilsont, hogy mindent világgá kürtöl, ha a nő nem fekszik le vele is. Ezután a tanárnő felmondott, az ügyben először iskolai belső vizsgálat, majd rendőrségi nyomozás indult.

Wilson ugyanakkor azt állítja, nem történt semmi közte és a fiú között: szerinte a fiú története csupán fantáziákon alapul. Az ügy tárgyalása még folytatódik a bristoli bíróságon.