FÜLES

Dagad a bot­rány! Ke­mé­nyen ki­osz­tot­ták Vu­jity Tvrt­kót!

A pén­tek reg­geli Mokka élő adá­sá­ban esett egy­más­nak a szó­ki­mondó mű­sor­ve­zető és Berki Krisz­tián. Dem­csák Zsu­zsa pró­bált békén te­rem­teni, de nem si­ke­rült neki. A kínos eset óta egyre töb­ben mond­ják el vé­le­mé­nyü­ket Tvrtko vi­sel­ke­dé­sé­ről.
  • Szerző: T.B.

Péntek reggel a Berki Krisztiánnal való beszélgetés közben egyszer csak kemény kritikát vágott Vujity Tvrtko a kigyúrt celeb fejéhez.

"Bevallom őszintén, én még attól is zavarban vagyok, hogy egyáltalán kérdezzek-e tőled. Egyszerűen azért, mert az egész életem pontosan az ellen szól, amit te képviselsz a nyilvánosság előtt. Én nem látom a produkciót semmilyen szinten. Az egész ország beszél egy herevasalásról, ami nem történt meg. Onnan tudom, hogy pécsi vagyok, és az az ember is pécsi, aki nem csinálta meg. Aki Berki Krisztiánt szeretné nézni, követni, az nézze az Édes Életet, nézze ezt a nagyszerű műsort, és Berki Krisztiánt benne" - fakadt ki Tvrtko, amire Berki is visszavágott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
(Fotó: TV2)
(Fotó: TV2)

"Nekem is nagyon furcsa azonosulni azzal, hogy egy kereskedelmi csatornánál itt ülsz műsorvezetőként, miközben egy bulvár dologról beszélünk, ennek a kereskedelmi csatornának az egyik fő műsora az a trash reality, amiben én az egyik szálat viszem. Engem nem sértesz meg" - tette hozzá Krisztián.

(Fotó: DFP)
(Fotó: DFP)

A történtek nemcsak a nézők körében váltottak ki nagy vihart, hanem a celebek között is. Az Édes Élet korábbi szereplője, Hada Renáta író-műsorvezető az eset után a Facebookon kelt ki magából. Annyira felbosszantotta magát Tvrtko viselkedésén, hogy nem bírta magában tartani véleményét.

Renáta véleményét sok kommentelő osztotta, de körülbelül ugyanennyien vannak azok is, akik szerint Tvrtko teljesen jogosan mondta, amit mondott. Szóval alaposan megosztotta a jelenet a nézőket.