HŰHA

Meg­szü­le­tett D. Nagy Lajos má­so­dik "uno­kája"

A Bi­kini front­em­bere hosszú évek óta ta­gadja, hogy ő lenne a vér sze­rinti apja Mar­to­nosi Ba­lázs­nak, aki szám­ta­lan­szor állt már nyil­vá­nos­ság elé ezzel az ál­lí­tá­sá­val.
  • Szerző: Buster

A fiatalember nemrég arról beszélt, hogy nagyon szeretné, ha D. Nagy Lajos legalább találkozna a kislányával, aki alig várja, hogy megismerje a nagypapáját. Balázs pénteken a Facebookon jelentette be, hogy feleségénél megindult a szülés, majd hamarosan azt is közölte, hogy világra jött második gyermeke. Az apuka remélte, hogy az örömteli pillanatokat megoszthatja D. Naggyal, de csalódnia kellett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Viktorka megérkezett, ami hatalmas öröm nekem, hiszen éppen a névnapomon született

– kezdte Martonosi Balázs.

Az ajtó mindig nyitva áll D. Nagy előtt
Az ajtó mindig nyitva áll D. Nagy előtt

"Továbbra is biztos vagyok benne, hogy D. Nagy az édesapám, de úgy látom, hogy az igazamat soha nem tudom bebizonyítani. Feladom a harcot, és a dolgot rábízom a lelkiismeretére. Nekem a szeretteimmel kell foglalkoznom, és nem engedhetem meg, hogy egy ember, aki képtelen elfogadni az igazságot, elrabolja az időmet. Ugyanakkor az én ajtóm nyitva áll, így ha megváltoztatná a véleményét és látni akarja az unokáit, szeretettel fogadjuk majd” – mondta Martonosi Balázs, percekkel azután, hogy először tarthatta kezében kisfiát.