LELKIZŐ

Ezt tette Cur­tis meny­asszo­nya, míg párja a re­ha­bon van

Kriszti ko­moly lé­pésre szánta rá magát, fel­szá­molja ed­digi éle­tü­ket!
  • Szerző: Doris

Komoly lépésre szánta rá magát Curtis menyasszonya, Kriszti! Miközben büntetőeljárás folyik ellene ittas vezetés miatt, úgy döntött, hogy teljesen átrendezi a rapperrel közös otthonát. Persze nem pusztán szórakozásból, a szakemberek szerint ugyanis nagyon veszélyes lenne, ha Curtist ugyanaz a környezet fogadná az elvonó után.

Fotó: Markovics Gábor

Curtis múlt hét hétfőn jelentette be, hogy önként bevonul egy elvonóra, hogy megküzdjön a démonaival és megszabaduljon súlyos drogfüggőségétől. Az újpesti rapper már el is tűnt a nyilvánosság elől, egy hathetes terápián vesz részt, ami vélhetően csak a kezdeti lépés a teljes gyógyulás érdekében.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Eközben Curtis menyasszonya, Kriszti sem tétlenkedik. Egy árulkodó Instagram-bejegyzésből kiderült, hogy órákat töltött egy budapesti bútoráruházban, miután azt tanácsolták neki: rendezze át közös otthonukat.

Fotó: Instagram

A megkereste dr. Makai Gábor klinikai szakpszichológust, hogy megtudjuk, miért van erre szükség.

„Egy függőséggel küzdő személy számára nagyon veszélyes lehet, ha ugyanabba a környezetbe csöppen vissza az elvonó után. Sokkal nagyobb lesz a kísértés számára, hogy újra a drogokhoz nyúljon, ha ugyanazok a tárgyak, bútorok veszik körbe” – kezdte a szakember, aki arra is kitért, hogy eben az esetben a bútoroknak, tárgyaknak szimbolikus jelentősége van.

Fotó: Instagram

„Itt nem csak arról van szó, hogy arrébb tolunk egy asztalt, vagy egy kanapét. Curtisnek az egész életét át kell alakítania, beleértve a társas kapcsolatait is. Nagyon sok múlik ebben az esetben a barátokon és a rokonokon, akik körbeveszik. Fontos, hogy senki se próbálja meg újra belevinni a rosszba, még az alkoholtól is távol kell tartania magát” – magyarázta Makai.

Eközben a címlapon

Hogy miért lesz nagyon nehéz dolga Krisztinek, azt megtudhatod a napilap csütörtöki számából! Keresd az újságárusoknál!