SZTÁRDZSÚSZ

Meg­lepő videó: Őszin­tén be­szél a dro­go­zás­ról Cur­tis

Az el­múlt he­tek­ben a két nép­szerű rap­per, Cur­tis és Majka bot­rá­nyos sza­kí­tá­sá­tól volt han­gos a honi bul­vár­sajtó.
  • Szerző: Angie

A tények ismeretében meglehetősen furcsa aktualitást kap a Sláger TV Bencze házhoz megy című műsorának vasárnapi adása, hiszen a házigazda, Bencze Attila vendége éppen Curtis lesz, ráadásul az interjút közvetlenül a SZIN-en kipattant botrány előtti napon forgatták.

Curtis szégyenli magát.
Curtis szégyenli magát.
Fotó: Markovics Gábor

A szabadszájú rapper problémás gyerekkoráról is mesélt, kitérve arra, hogy a balhés életvitelből a foci jelentette számára a kiutat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Ahol felnőttem és ahogy szocializálódtam a telepen… egy ilyen gyereket kiemelnek, aztán keres egy csomó pénzt, szponzorok keresik meg, hogy hordd a cipőiket, amiket előtte csak kirakatban néztél és folyt a könnyed érte, és aztán mindent megkapsz, azt szerintem nagyon nehéz kezelni. A sikert ugyanolyan nehéz kezelni, mint azt, hogy nincs semmid”

– mondta Curtis.

A rapper nyíltan beszélt legmélyebb érzéseiről is, például az édesapja elvesztéséről, amely a mai napig meghatározó emlék a számára. De tabuk nélkül vallott a legnehezebb időszakáról is, amit legszívesebben kitörölne az életéből.

"Volt a balesetem, amikor bódult állapotban egy oszlopnak nekimentem szilveszter másnapján. Foghatjuk arra, hogy fiatal voltam, de ez nem mentség rá."

Eközben a címlapon

"Nagyon sok gyerek rólam vesz példát, és amikor látják, hogy Curtis bemindenezve oszlopot visz ki a luxuskocsijával, akkor egy gyerek lehet, hogy azt hiszi, menő, mert azt csinálta a kedvence, közben pedig nagyon nem menő az."

Arra nem is vagyok büszke; azt a korszakomat nagyon kitörölném.