HŰHA

Ez már őrü­let: hár­man utaz­tak a ka­ram­bol­nál Cur­tis au­tó­já­ban

Ket­ten is ál­lít­ják: nem­csak Cur­tis és a meny­asszo­nya uta­zott az össze­tört au­tó­ban. Ez a sztár ül­he­tett mel­let­tük! Az éne­kes tagad!
  • Szerző: Buster

Ahogy arról a hétfői számában beszámolt, Curtis menyasszonya vezette azt a fekete luxus BMW-t, amivel kilencvenes tempóval, a stoptáblát figyelmen kívül hagyva beleszállt a rapper kocsija a Szerencs utca és a Pázmány Péter utca kereszteződésébe érő Citroënbe. Curtis a baleset óta ellentmondásos nyilatkozatokat tett.

Arra nem adott választ, hogy miért hagyta ott sietve a baleset helyszínét, és miért nem várta meg a menyasszonyával, Krisztinával a rendőri intézkedést.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Markovics Gábor

Tegnap újra ellátogattunk az érintett kereszteződésbe, ahol az út mellett még most is halomban állnak a szétszóródott autóalkatrészek. A hatalmas csattanásra sok környékbeli felfigyelt, így az egyik ott élő hölgy az ablakból nézte végig, ahogy Curtisék autója a kereszteződéstől majd 15 méterre álló házáig sodródik.

A szemtanú ráadásul egy újabb furcsa részletre hívta fel a figyelmünket. Nemcsak Curtis és a menyasszonya ült az autóban, egy harmadik ember is, egy ismert személy.

Hogy kit láttak kiszállni az autóból, azt megtudhatod a napilap csütörtöki számából.