SZTÁRDZSÚSZ

Ezen még Cur­tis is el­ér­zé­ke­nyült: Nem tu­dott nemet mon­dani

A rap­per nem min­dig áll a hely­zet ma­gas­la­tán, de ha kell a szíve a he­lyén van.

Curtis is beáll a sorba, fellép csütörtök este egy jótékonysági álarcosbálon. 

Fotó: Markovics Gábor

A rapper nem sokat gondolkodott, amikor megkeresték a szervezők: Igent mondott és bízik benne, hogy jelenléte miatt sokan eljönnek majd a bulira aminek a teljes bevételét egy fiatal leukémiás focista fiú megsegítésére ajánlanak fel.

EZT OLVASTAD MÁR?

Vie­to­risz Áron két hó­nap­pal ez­előtt tudta meg, hogy sú­lyos be­teg­ség­ben szen­ved. A Debrecen DLA U14-es csapatát erősítő kisfiú gyógyulásáért pedig, összefogtak a magyar sztárok.

Curtis mellett, LL Junior, Varga Viktor, Fehérvári Gábor Alfréd Freddie, Antonyo és Burai Krisztián is fellép a gálaeseményen.

A fiú édesapja a DVSC-től kért segítséget, hiszen Áron betegsége miatt elvesztette a munkáját, 24 órában kell mellette lennie. A magyar zenészek, táncosok, előadóművészek, énekesek és DJ-k örömmel segítenek. 

"Február 28-án a Story Budapestben mindannyian Áron gyógyulásáért zenélünk, táncolunk és énekelünk. Az esemény teljes bevételét felajánljuk a gyógyulásáért” – mondta el Antonyo, aki Lauerhez és Jabin Petihez hasonlóan aznap este a jó ügy érdekében áll be a pult mögé zenélni.

Eközben a címlapon