HŰHA

Sok­koló do­ku­men­tumfilm ké­szült Cur­tis­ről, most min­den­ről ki­tá­lal!

A Cur­tis kö­rüli mé­dia­vissz­hang ez­út­tal sosem lá­tott meg­vi­lá­gí­tásba kerül, őszinte pil­la­na­tok­kal, exk­lu­zív in­ter­júk­kal és egy nem min­den­napi meg­le­pe­tés­sel, a re­ha­bi­li­tá­ciót kö­vető napok tük­ré­ben.
  • Szerző: ripost

A Curtis rehabilitációját követő időszak első napjait kizárólag a TV2 kamerái kísérhették figyelemmel.

Sosem látott intim pillanatok Curtis és a családja szemszögéből, az elmúlt idők megpróbáltatásai és az újrakezdés testközelből, megható őszinteséggel.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Markovics Gábor

A rapper a nehézségekből talpra állva, a negatívumokat hátrahagyva, tiszta lappal és újult erővel tért vissza a hétköznapokba.

„Vállaltam, hogy ebben a dokumentumfilmben megmutatom, ki is vagyok valójában, azzal szemben, ahogyan a média vagy éppen néhány rosszakaró beállít engem és a családomat. Nehéz időszakon vagyok túl, talán más már visszavonult volna, de engem szerencsére olyan erővel áldott meg az Isten, hogy a negatívumokat képes vagyok kizárni és újra talpra tudtam állni. Nagyon jót tett nekem és előnyömre vált a rehabilitáció, és természetesen a továbbiakban is folytatom. Új fejezet kezdődött az életemben, sziklaszilárd lettem, gőzerővel dolgozom az új albumon és Krisztikével is boldogabbak vagyunk, mint valaha. Örülök, hogy a csatorna a sztorim mögé állt, és bízom benne, hogy ezáltal eljut az emberekhez az a bensőséges és őszinte üzenet, amit ez a film számomra és a családunk számára is rejt” – vélekedett Curtis.

Amellett, hogy a dokumentumfilm betekintést enged Curtis életének legközvetlenebb pillanataiba, a csatorna a történetbe foglalt társadalmi felelősségvállalást is kiemelt fontosságúnak tartja.

„Curtis története az a sztori, amiről mindenkinek van véleménye. A TV2 fontosnak érezte, hogy az ő példáján keresztül felhívja a figyelmet azokra, akik hasonló problémákkal küzdenek. Curtisnek a korábbi műsoraink kapcsán is bizalmat szavaztunk. Látva, hogy a gyógyulás útjára lépett, szerettünk volna neki lehetőséget adni arra, hogy minden eddiginél őszintébben nyilatkozzon az elmúlt idők történéseiről. Az egyrészes, közvetlen hangvételű dokumentumfilmben Curtis és legközelebbi hozzátartozói a drogproblémák okozta nehézségekről, valamint a rehabilitációt követő napokokról kendőzetlenül beszélnek, valamint egy nem mindennapi titokról is lerántják majd a leplet" - fogalmazott a csatorna sajtóosztálya.

Eközben a címlapon