FÜLES

Most kö­zölte a rend­őr­ség: It­ta­san oko­zott bal­ese­tet Cur­tis meny­asszo­nya

Kriszti je­len­tős mennyi­ségű al­ko­hol­lal a szer­ve­ze­té­ben ron­gyolt bele nagy se­bes­ség­gel az új­pesti ke­resz­te­ző­désbe. Csak napok kér­dése, hogy mikor hall­gat­ják ki gya­nú­sí­tott­ként!
  • Szerző: Doris

Curtis megtette az első lépést, hogy új életet kezdjen. Önként vállalta az elvonót, hogy megszabaduljon a drogfüggőségétől. Ebben menyasszonya, Kriszti is támogatja, de alighanem nem lesz egyszerű dolguk, ha maguk mögött akarják tudni a múltat. A megtudta: a rapper kedvese ellen büntetőeljárás indult, mert ittasan ült a volán mögé a decemberi autóbalesetükkor.

Fotó: Markovics Gábor

Curtis a lehető legjobb döntést hozta akkor, amikor a napokban beismerte: segítségre van szüksége. Majka a nyár végén borította a bilit, amikor úgy döntött, nem kívánja tovább fedezni Curtis drogos életvitelét, és ezért felbontotta a formációjukat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rapper akkor árulónak nevezte Majkát, de fél évvel a történtek után csak belátta, hogy nem neki van igaza… Curtis szerda este a közösségi oldalakon közölte, hogy hat hétre eltűnik, bevonul egy klinikára. A múlt történéseit azonban sem neki, sem a menyasszonyának, Krisztinek nem lesz könnyű a hátuk mögött hagyniuk.

Fotó: Instagram

Decemberben ugyanis a XV. kerületben Curtis fekete luxus BMW-je balesetet okozott a Szerencs utca és a Pázmány Péter utca kereszteződésében. A rendőrségtől megtudtuk, a rapper szerelme, Kriszti – aki a BMW-t vezette – ittasan ült a volán mögé, majd rongyolt bele nagy sebességgel a kereszteződésbe, ahol összeütközött egy Citroënnel. Bár a fiatal nőt még nem hallgatták ki gyanúsítottként, ez már csak napok kérdése, hiszen büntetőeljárás indult ellene!

„A balesettel összefüggésben a Budapesti Rend­őr-főkapitányság XV. kerületi Rend­őrkapitánysága járművezetés ittas állapotban vétség miatt indított büntetőeljárást. A rendőrség az autót vezető nővel szemben intézkedett a mintavételre, azonban a szakértői vizsgálat válaszadásunkkor folyamatban van, gyanúsítotti kihallgatásra nem került sor” – közölte lapunkkal a BRFK sajtóosztálya.

Azt, hogy milyen furcsaság történt a baleset után, és mit nyilatkozott az ütközés szemtanúja, a pénteki számában idézzük fel.

Eközben a címlapon