HARCÉL

Csú­nyán le­bu­kott De­me­ter Márta a VIP-kár­tyá­val

Az Origo bir­to­kába ke­rült do­ku­men­tum sze­rint a nem­zet­biz­ton­sági át­vi­lá­gí­tá­son meg­bu­kott De­me­ter Márta, az LMP társ­el­nöke VIP-kár­tyát igé­nyelt ma­gá­nak a Hon­véd­kór­ház­ban.

Demeter Márta úgy vádolt meg jogtalanul másokat, hogy közben ő maga már 2017-ben, országgyűlési képviselői pozícióját kihasználva külön bejáratú engedélyt kért az egészségügyi ellátáshoz. Ráadásul közben a közösségi oldalán egy bejegyzésben a Honvédkórházat szidta.

Demeter Márta egy korábbi Facebook-bejegyzésében azt írta:

"A Honvédkórház 3,8 millió forintot kér a közérdekű adatokért! Így perre megyünk az elmúlt 4 évben megkötött szerződésekért.Ez immár a harmadik adatigénylési perünk az ügyben.

Ennyire titkolóznak az emberek előtt!" - írta.

Ha ennyire aggódott a nyilvánosság "kizárásáért", most bizonyára nem fog tiltakozni azért, hogy nyilvánosságra került "apró ügyeskedése".

"A honvédelmi vezetés hozzáállása pedig azoknak a dolgozóknak az orvosoknak, szakdolgozóknak és kórházi alkalmazottaknak a lebecsülése és elárulása, akik minden nap erőn felül teljesítenek, az áldatlan körülmények ellenére is igyekeznek ellátni a betegeket. A teljes összeomlás csak az ő munkájuknak köszönhetően nem következett be."

Arról viszont már nem írt, hogy ebbe az összeomlás szélén álló kórházba ő maga VIP-kártyát igényelt országgyűlési képviselőként.

Tehát kiváltságosnak érezte magát, ezért egy VIP-belépőt is igényelt a Honvédkórház Speciális Rendeltetésű Centrum járóbeteg-ellátásának igénybevételére.

Eközben a címlapon