SZTÁRDZSÚSZ

Csú­nyán be­le­fu­tott egy nagy át­ve­résbe Xan­tus Bar­bara

A szí­nésznő ala­po­san meg­kapta a ma­gáét ra­jon­gó­i­tól mi­u­tán meg­osz­tott egy Fa­ce­boo­kon ter­jedő posz­tot a gyors meg­gaz­da­go­dás re­mé­nyé­ben.
  • Szerző: Doris

Futótűzként terjednek a legnagyobb közösségi oldalon azok a megosztós játékok, amik egy halom pénzt ígérnek egy megosztásért cserébe. A gyorsan szerzett vagyonnal kecsegtető posztok első látásra igencsak nevetségessé tűnnek, mégis sokan bedőlnek nekik.

Az egyik ilyen szerint maga Mark Zuckerberg, a Facebook atyja osztogatja nagylelkűen megtakarított pénzét, amiből bárki részesülhet ha megosztja a bejegyzést.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az álomszerűnek tűnő lehetőség a népszerű színésznő, Xantus Barbara figyelmét is felkeltette. Nem is habozott sokáig, azonnal beállt a sorba, és megosztotta a bejegyzést. Ez pedig kiverte a biztosítékot a rajongóinál is.

Egyikük egy ironikus hangvételű üzenettel adta Barbara tudomására, hogy a játéknak semmi értelme, megosztása pedig nem vall túl sok intelligenciára.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Vajon a színésznő komolyan hitt a lehetőségben? Vagy az ő profilját is hackerek törték fel, mint a közelmúltban több hírességét?

Eközben a címlapon