SZTÁRDZSÚSZ

Csúnyán belefutott egy nagy átverésbe Xantus Barbara

A színésznő alaposan megkapta a magáét rajongóitól miután megosztott egy Facebookon terjedő posztot a gyors meggazdagodás reményében.
  • Szerző: Doris

Futótűzként terjednek a legnagyobb közösségi oldalon azok a megosztós játékok, amik egy halom pénzt ígérnek egy megosztásért cserébe. A gyorsan szerzett vagyonnal kecsegtető posztok első látásra igencsak nevetségessé tűnnek, mégis sokan bedőlnek nekik.

Az egyik ilyen szerint maga Mark Zuckerberg, a Facebook atyja osztogatja nagylelkűen megtakarított pénzét, amiből bárki részesülhet ha megosztja a bejegyzést.

Az álomszerűnek tűnő lehetőség a népszerű színésznő, Xantus Barbara figyelmét is felkeltette. Nem is habozott sokáig, azonnal beállt a sorba, és megosztotta a bejegyzést. Ez pedig kiverte a biztosítékot a rajongóinál is.

Egyikük egy ironikus hangvételű üzenettel adta Barbara tudomására, hogy a játéknak semmi értelme, megosztása pedig nem vall túl sok intelligenciára.

Vajon a színésznő komolyan hitt a lehetőségben? Vagy az ő profilját is hackerek törték fel, mint a közelmúltban több hírességét?