EZO

Ezzel a csil­lag­jeggyel lesz szá­modra is fer­ge­te­ges a szex

Akár al­kalmi, akár ko­mo­lyabb kap­cso­la­tot ke­re­sel, nem árt, ha szá­mí­tásba ve­szed vá­lasz­tot­tad csil­lag­je­gyét. Ugyanis ettől is függ, hogy mi­ként passzol­tok egy­más­hoz az ágy­ban.
  • Szerző: F. E.

A csillagjegyek révén lehetőséged nyílik arra, hogy pontosan feltérképezd, mik is jellemzik az adott jegy szexualitását. Az asztrológia segítségével könnyen kiderítheted azt is, hogy melyik jegy szülötte hozza el számodra a legnagyobb gyönyört!

Fotó: 123RF
EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOS (március 21. – április 19.)

Szükséged van valakire, akivel együtt fejlődhetsz és átalakulhatsz? Jó helyen jársz, ugyanis a Kos hajlandó lesz veled az Élet nagy titkait megvitatni akár órákon át. Később amikor ezt áthelyezi a hálószobába, te már csak annyit fogsz észlelni az egészből: "Úristen,hát ez meg hogy történt?".

A Kost ugyanis impulzív, szenvedélyes személyiség jellemzi, mely sokszor okozhat meglepetéseket. Ráadásul a szokatlan helyeket részesíti előnyben, ha szexre kerül sor.

BIKA (április 20. – május 20.)

A szeretet és a szerelem bolygója, a Vénusz uralja a Bikát. Ez a legérzékenyebb az állatövi jegy, hiszen libidója szorosan kapcsolódik a hanghoz, a látáshoz, az ízléshez, a szagláshoz és az érintéshez.

A szex rendkívüli testélményt ad a Bika számára, ébredező vágyát erotikus masszázsokkal, kellemes afrodiziákumokkal és tiszta, sima ágyneművel keltheted fel. A szemkontaktusokkal teli misszionáriuspóz a Bikával rendkívüli szexélményt nyújt partnerének.

IKREK (május 21. – június 20.)

Az intelligens és dinamikus Ikrek gyakran kezdeményez és cseppet sem szégyenlős, ha piszkos beszédre kerül sor az ágyban. Rendkívüli módon beindul arra, ha nemcsak a testét, de az agyát is izgatják.

Szex közben vele bátran lehet váltogatni a helyzeteket és attól sem riad meg, ha karját megragadva helyezik egy újabb kéjt ígérő pozícióba miközben édesen mocskos szavakat suttognak a fülébe.

Lapozz a folytatáshoz!