HŰHA

Ehhez nagy bá­tor­ság kel­lett: erre vál­lal­ko­zott Csonka And­rás

Csonka Pici né­hány éve úgy dön­tött: sok­kal töb­bet akar látni a vi­lág­ból. Ezzel egy­idő­ben azon­ban rá kel­lett arra is jön­nie, hogy szí­nész­ként mi­lyen kevés ideje jut új szen­ve­dé­lye meg­élé­sére.

Csonka András péntek kora délután érkezett meg Budapestre Ázsiából, lapunknak pedig már a reptértől hazáig vezető úton mesélte, mi minden történt vele az elmúlt egy hétben. A színész egyedül vágott neki a kalandnak, így végig saját tempójában haladhatott, és sikerült mindet belezsúfolnia a nyúlfarknyi időbe, amennyit rá tudott szánni a kiruccanásra.

Fotó: Markovics Gábor

"Néhány éve váltam igazi szenvedélyes utazóvá. Persze az új hóbortomat kissé megnehezíti, hogy éppen néhány éve alakult át a színházi világ, és már nincs olyan, hogy a teátrumok nyárra leeresztik a függönyt és szeptemberig fel sem húzzák. Így nincs más választásom, mint hogy akkor utazom, amikor az időm engedi.

EZT OLVASTAD MÁR?
Tavaly nem is jött össze a dolog, most pedig úgy esett, hogy egyetlen barátom sem ért rá, így végül egymagam vágtam neki az egyhetes kalandnak

- kezdte a -nak András, aki pikk-pakk bejárta Délkelet- Ázsiát.

"Szingapúrból indult a hajó és először Malajzia, majd Thaiföld partjainál jártunk. Négy nap után tértünk vissza a kiindulási pontra. Összesen egy hétre utaztam el, így igazán intenzívre sikeredett, hiszen igyekeztem minél több mindent megnézni” - mondta a színész, aki egy hatalmas buliba csöppent nyaralása során.

(@csonkabrandy) által megosztott bejegyzés,

"A hajón ért minket a kínai újév, így a körülbelül nyolcvan főnyi európai utas egyikeként belecsöppentem háromezer-nyolcszáz kínai ember ünneplésébe, ami fergeteges élmény volt, noha erről előre nem tájékoztattak az utazási irodában. Gyakorlatilag reggelire is üvegtészta volt, de sebaj! - nevetett András.