SZTÁRDZSÚSZ

Csonka And­rás kép­te­len fel­adni a füg­get­len­sé­gét

Csonka And­rás si­ke­res szí­nész, sokak jó­ba­rátja, de a sze­re­lem­ben nincs sze­ren­cséje.

A komoly kapcsolat hiánya jelenleg nem okoz álmatlan éjszakákat  Csonka András számára. Igaz, azt nem tagadja, sokkal boldogabb lenne, ha egyetlen emberrel oszthatná meg élete minden pillanatát. De úgy érzi, már nem nagyon tud változtatni magán.

"Amikor nincs kapcsolata az embernek, hajlamosak vagyunk az önsajnálatra, én is sokat tipródom, hogy vajon mit rontottam el. Szeretnék egy emberhez tartozni, de közben mindenkihez is tartozni akarok."

EZT OLVASTAD MÁR?
Nyitott lenne az újra
Nyitott lenne az újra
Fotó: Keller Mátyás
A munkámból eredően független típus vagyok. Talán éppen ezért, ha van párom, nem tudom megtartani, megbecsülni. Egyszerűen nem vagyok elég ügyes hozzá

– ostorozta magát András, aki ugyan szentimentális embernek tartja magát, mégis egyre kevésbé hisz a csodákban.

"Ebben a korban az embernek sok a rigolyája. Nagyon érzékeny vagyok, néha még magamnak is sok... De az életritmusomat is csak kevesen lennének képesek tolerálni. Ha a „saját világomból” választanék párt, egy idő után a szakmai féltékenység kerülne elő”

– teszi hozzá András, aki szerint ahhoz, hogy minden klappoljon az életében, újra kéne születnie.

„Nagyon sokat rágódom a múlton és görcsölök a jövőn, pedig azt sulykolom magamba, hogy a jelent kell megélnem. Ki tudja, hogy mit hoz az élet? Talán betoppan valaki az ember életébe és minden megváltozik” – fejezte be Csonka András.

Eközben a címlapon