FÜLES

Új sze­rep­ben pró­bálta ki magát: ra­jon­góit adta össze Csonka And­rás

Meg­lepő fel­ké­rés­nek tett ele­get Csonka And­rás. A nép­szerű szí­nész egy es­kü­vőre volt hi­va­ta­los, ám ki­vé­te­le­sen nem az ének­hang­já­val nyű­gözte le a nász­né­pet.
  • Szerző: sv

Újabb szerepkörben próbálta ki magát Csonka András, akit egy pár azzal keresett meg, hogy vegyen részt az esküvőjükön. A színész azonban feladatot is kapott, Ő vezényelte az egész szertartást, sőt, elmondása szerint igencsak mókásra sikeredett. Pici a -nak beszámolt az élményeiről, és azt is elárulta, hogyan készült fel a nagy napra.

Fotó: Markovics Gábor

"Hónapokkal ezelőtt megkeresett egy pár, hogy nagy kedvenc vagyok a családban, és szeretnék, ha én adnám össze őket az esküvőjükön. A szűk körű önkormányzati esküvőt természetesen előtte már megtartották, de a családjuknak és a barátaiknak szerették volna kedveskedni egy kötetlenebb szertartással is" - kezdte lapunknak András, aki nem mindennapi esküvőhelyszínen, egy csónakház stégjén adhatta össze a szerelmeseket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bár a színészről elmondható, hogy szinte mindenre fel van készülve, a lagzi levezénylése még neki is komoly felkészülést igényelt.

Nagyon élveztem az esküvő minden pillanatát, de bevallom, izgultam is, hiszen ilyet még sosem csináltam. Ez volt az életük nagy napja, véletlenül sem akartam elbaltázni

- mondta nevetve.

"Leültem beszélni az esküvőszervezőjükkel, sőt a menyasszonnyal, Katával és a vőlegénnyel, Zsolttal is elcsevegtem külön, hogy egy igazán vicces beszédet tudjunk összehozni, amiben megfogalmaztuk az ígéreteiket. Nem tudták egymásról, hogy ki mit mondott, így roppant mókásra sikeredett- fogalmazott Pici, aki nagyon örült, hogy a szerelmesek és a násznép is jól szórakozott a műsorán, de nem tudott sokáig velük ünnepelni, hiszen szólította a színpad.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, és az esküvőn készült fotókra, akkor keresd a napilap szerdai számát az újságárusoknál!

Eközben a címlapon