HŰHA

Állandó rettegésben él a magyar sztárszínész

Csonka András köztudottan hipochonder.
  • Szerző: Ripost

Így, amikor megtudta, hogy szerda este a Madách Színház: Mary Poppins előadásának főszereplője beteg, egyszerűen bepánikolt. Még Facebook oldalára is kiírta, hogy aznap este minden lélekjelenlétére szüksége lesz.

Előadás előtt pedig azon gondolkozott, hogy megkéri megfázott kolléganőjét, Auksz Évát, hogy vegyen fel maszkot. De alighanem furcsán nézett volna ki a színpadon Mary Poppins egy zöld orvosi maszkkal az arcán. Nem volt más megoldás: Picit öltöztetőnője egy komplett „óvintézkedő csomaggal” láttál el.

„Rólam az összes teátrumban tudják, hogy mennyire félek a betegségektől. Állandóan életveszélyben vagyok – kezdte nevetve a %%-nak a színész. „Most is pánikba estem, amikor megtudtam, hogy kolléganőmmel mi a helyzet. Arról nem beszélve, hogy akkor már a torkom rosszalkodott három napja, így attól féltem, közös szereplésünk után súlyosbodik az állapotom. Az első felvonás végén, amikor bementem az öltözőbe, nagy meglepetésemre az asztalomon találtam C- vitamint, kézfertőtlenítőt, sőt, még toroköblögetőt is. Az öltöztetőnőm, Magdika gondoskodása nagyon jól esett, még ha viccesen is tálalta. Utólag is üzenem neki, hogy köszönöm, mert szerencsére azóta nem jelentkeztek újabb tünetek. A beteg Auksz Éva pedig a színpadi csókunkat úgy oldotta meg, hogy megpuszilta az ujját és azt nyomta az arcomra.” – számolt be Csonka.