HŰHA

Ál­landó ret­te­gés­ben él a ma­gyar sztár­szí­nész

Csonka And­rás köz­tu­dot­tan hi­po­chon­der.

Így, amikor megtudta, hogy szerda este a Madách Színház: Mary Poppins előadásának főszereplője beteg, egyszerűen bepánikolt. Még Facebook oldalára is kiírta, hogy aznap este minden lélekjelenlétére szüksége lesz.

Fotó: Keller Mátyás
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Előadás előtt pedig azon gondolkozott, hogy megkéri megfázott kolléganőjét, Auksz Évát, hogy vegyen fel maszkot. De alighanem furcsán nézett volna ki a színpadon Mary Poppins egy zöld orvosi maszkkal az arcán. Nem volt más megoldás: Picit öltöztetőnője egy komplett „óvintézkedő csomaggal” láttál el.

„Rólam az összes teátrumban tudják, hogy mennyire félek a betegségektől. Állandóan életveszélyben vagyok – kezdte nevetve a -nak a színész. „Most is pánikba estem, amikor megtudtam, hogy kolléganőmmel mi a helyzet. Arról nem beszélve, hogy akkor már a torkom rosszalkodott három napja, így attól féltem, közös szereplésünk után súlyosbodik az állapotom. Az első felvonás végén, amikor bementem az öltözőbe, nagy meglepetésemre az asztalomon találtam C- vitamint, kézfertőtlenítőt, sőt, még toroköblögetőt is. Az öltöztetőnőm, Magdika gondoskodása nagyon jól esett, még ha viccesen is tálalta. Utólag is üzenem neki, hogy köszönöm, mert szerencsére azóta nem jelentkeztek újabb tünetek. A beteg Auksz Éva pedig a színpadi csókunkat úgy oldotta meg, hogy megpuszilta az ujját és azt nyomta az arcomra.” – számolt be Csonka.