LELKIZŐ

Szem nem marad szá­ra­zon, őszin­tén val­lott küz­del­me­i­ről Cso­bot Adél

A fi­a­tal sztár­anyuka ter­hes­sége min­den ne­héz­sé­gét és szép­sé­gét meg­osztja ra­jon­gó­i­val.
  • Szerző: Ripost

Személyes üzenetet írt a hasában lévő gyermekének Csobot Adél. Már a szülésre készül a 24 éves édesanya. Istenes Bence kedvese reményei szerint heteken belül, természetes úton adhat életet második kisfiának.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Csobot Adél (@adelcsobot) által megosztott bejegyzés,

„Ebből sose csináltam titkot: fiatalon szeretnék édesanyává válni. Sőt mi több, pontosan megvolt a fejecskémben az, hogy 23 éves koromig én márpedig szülni szeretnék” – írta babanaplójába a Csaladokeve.hu-n.

Az énekesnő még mindig alig hiszi el, hogy 24 évesen kétgyerekes édesanya, hiszen 2016-ban már életet adott Nátánnak. Szerinte nincs két egyforma várandósság, sőt őszintén kimondja, a babavárás szépsége ellenére minél nagyobb a pici, annál kevesebb energiája marad a mindennapi teendőire.

„Sokkal, de sokkal fáradékonyabb vagyok, mint valaha, és mert reggel – legkésőbb – hét órakor kelnem kell Nátán vezényszavára: a »kakabummmmra«! A nap végére – ami legkésőbb nyolc órát jelent – engem bizony el lehet felejteni!” – vallotta be Adél, majd hozzátette:

„Na, meg azért is, mert ha tehetném, tulajdonképpen egész nap, minden nap egy kismama masszőrnél ülnék vagy feküdnék, aki azon dolgozna, hogy végre enyhüljön a véget nem érő, igen erős hátfájásom.”

Minden nehézsége ellenére bejegyzését egy szívhez szóló levéllel zárta a még meg nem született kisfiának:

Eközben a címlapon

„Türelmetlenül várlak, édes kicsi fiam! Hiszem, hogy te pontosan érzed azt a mérhetetlen szeretetet, amit az első perctől kezdve érzek irántad… hiszen te voltál, te vagy és te leszel a legfontosabb nekem – a másik két fiú mellett! Fáradság és hátfájás ide vagy oda.”