SIKK

Szu­per­szexi divat ér­ke­zik a ta­vas­szal! A férfiak meg­őrül­nek érte!

Dögös, nőies, me­rész és na­gyon szexi! Ez a trend min­denki fan­tá­zi­á­ját meg­moz­gatja majd, mert na­gyon iz­gal­mas!
címkék:

A csipke és a fehérneműk új utat törnek maguknak idén. Ahogyan a melltartó, úgy a body is a felsőruházat részévé válik most tavasszal, és elképesztően szexi lesz az eredmény. A melltartó utcai viselete, a bralette után tehát lássuk, hogyan érdemes a bodyt magadra öltened, és miként fogsz tarolni vele a következő hetekben!

Kezdjük a leginkább visszafogott megoldásokkal.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

1. Egy magasított derekú nadrág és egy blézer éppen csak annyit mutat meg a bodyból, hogy viselete sejtelmes legyen, de ne váljon túl merésszé.

2. Akár alkalmi viseletként is hordhatod, főleg akkor, ha a fekete színt részesíted előnyben.

3. A szaggatott farmer, a tornacipő, a csipke és a zakó olyan stíluskavalkád, ami szenzációsan mutat.

4. Nem kell persze leragadni a nadrágnál. És a csipkét sem kell, hogy zakó fedje. Ez az összeállítás például szexi, de mégis romantikusan nőies.

Eközben a címlapon

5. Választhatsz teljesen áttetsző, hosszú ujjú bodyt is: ha melltartót veszel alá és szoknyával egészíted ki, elképesztően dögös lesz!

6. És persze nem hagyhatjuk ki a csipke és a bőr szuperszexi kombinációját sem. Ha ez a összeállítás neked már túl merész, akkor vegyél alá egy melltartót, és máris nyugodt szívvel hordhatod.

7. Persze ha igazán bevállalós vagy, akkor akár ennél messzebbre is mehetsz. Csak aztán ne lepődj meg rajta, hogy megáll a forgalom, amikor átsétálsz az utcán...

8. Fülledt randira kevés ennél jobb választás lehet...

9. És mivel közeledik a fesztiválszezon és a szabadtéri programok, mutatunk egy olyan öltözéket is, mely ezekre az alkalmakra telitalálat.

címkék: