KÜLFÖLD

Me­gölte szom­széd­ját, mert az túl sokat pa­nasz­ko­dott a han­gos­ko­dásra

A két szom­széd már több­ször is ko­moly vi­tába ke­rült egy­más­sal, de erre a ször­nyű tra­gé­di­ára senki sem szá­mí­tott.
  • Szerző: WM

Az afrikai család már évek óta egy kölni társasház első emeletén lakott, idén év elején pedig egy 55 éves férfi költözött alájuk a földszintre. A későbbi áldozat hamar rájöhetett, hogy nem volt túl jó vétel az új otthona, a felette élő afrikaiak ugyanis folyton hangoskodtak. Hol a gyerekek veszekedtek, rohangáltak, hol a szülők bömböltették a zenét. Az újdonsült szomszédok között többször is nézeteltérés volt emiatt, ám hétfőn mindkét félnél elszakadt a cérna.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az 55 éves német férfi ismét felment szólni, hogy halkabban legyenek a gyerekek, ekkor azonban az afrikai bevándorló kést kapott elő, és leszúrta. Az egyik szomszéd azt mesélte, hogy nagy kiabálásra és hangos puffanásra lett figyelmes.

Azt hitte, hogy valami legurult a lépcsőn. Amikor később elment otthonról, akkor látta, hogy a szomszédja holtteste a bejáratnál hever, és rendőrök lepték el az épületet.

A szemtanúk még egy nappal a gyilkosság után is azt mondták, hogy úgy nézett ki a lépcsőház, mintha egy bűnügyi filmet forgattak volna ott. Vérfoltok voltak a kövezeten, és a helyszínelés nyomai is a szörnyű tragédiára emlékeztettek.