HŰHA

Me­göl­ték a ku­tyá­ját, mégis a ma­gyar éne­kes­nőt tá­mad­ják a ra­jon­gók

Cse­mer Bogi mel­lett több hí­res­ség is ki­állt, ám né­hány harci kutya gaz­dája dur­ván ne­ki­ment az éne­kes­nő­nek, hol­ott Bog­gie meg­se­be­sült, a ku­tyája pedig el­pusz­tult.

Rengetegen nekiestek Csemer Boginak, miután elkeseredett bejegyzésben számolt be arról, hogy közel két héttel ezelőtt egy magánház kertjéből kiszabadult amerikai bulldog típusú kutya megölte a kistestű kutyáját, Palkót.

EZT OLVASTAD MÁR?

Az állat az énekesnőt is megsebesítette: Boggie nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szerzett, miközben a kiskutyáját próbálta menteni.

Az énekesnő kampányt indított a felelős kutyatartásért, a bejegyzését azonban többen nem nézték jó szemmel: tucatnyian Boggie-t kezdték hibáztatni, úgy gondolták, az énekesnő csak a hírverés miatt számolt be a vérfagyasztó esetről.

Az értelmetlen mocskolódásnak végül Nacsa Olivér és Trokán Anna vetettek véget, akik kiálltak a megtört énekesnő mellett.

"Be kell tiltani törvényileg a harci kutyák tartását Magyarországon! Egy barátom is majdnem így járt, neki csak az volt a szerencséje, hogy egy centivel arrébb kapta el a tacskójának a nyaki ütőerét! Nincs mérlegelés! Be kell tiltani a tartását! Én szívesen állok egy ilyen kezdeményezés mellé!" - írta a humorista, akivel Trokán Anna is egyetértett.

"Ezek a kutyák más, professzionális, ellenőrzött kiképzés mellett sem 100%-osan megbízhatóak. Erre ez az ország nincs felkészülve, nem veszik komolyan ezt a tényt az emberek. Egyszerűen tiltani kell" - fogalmazott a színésznő.

Eközben a címlapon

Boggie reméli, hogy a tragédiája például szolgál majd az állattartóknak, és ezentúl mindenki körültekintőbb lesz, hogy elkerülhetők legyenek a hasonló esetek.