OLDALVONAL

Cseh László elmondta véleményét Kiss Lászlóról

A szövetségi kapitány egyik kedvenc úszója sem rejtette véka alá, mit gondol. Vajon miért írta ezt a közösségi oldalára?
  • Szerző: szz

Furcsa véleményt írt ki üzenőfalára Cseh László. Világ- és Európa-bajnok úszónk Kiss László szövetségi kapitány ügyével kapcsolatban jegyezte le a gondolatait.

A sportoló - aki hosszú évek óta dolgozik együtt a szakemberrel - leírta: nem volt azok között, akik megerősítették pozíciójában a csoportos nemi erőszak miatt 55 éve elítélt szakembert.

 

A Magyar Úszó Szövetség vezetősége 2016. 04. 06. megbeszélést tartott, erre meghívót nem kaptam, ezért tévesek azok a sajtóban megjelent információk, hogy részt vettem volna a megbeszélésen.

Közzétette: Cseh László – 2016. április 6.

Cseh üzenete nagyjából arról szól, ő nem írta alá azt a nyilatkozatot, amellyel a szövetség képviselői kiálltak a kapitány mellett. A szervezet sajtófőnöke, Csurka Gergely beszélt az okokról.

Nem véletlenül közöltük azt, hogy a szövetségnek egy szűkebb vezetőköre hozta meg a döntést, nem pedig az elnökség. Az elnökségi tag Cseh Laci nem volt tagja ennek a szűkebb körnek.

- mondta Csurka a %%nak.

Mégis, Cseh azonnal kényszert érzett arra, hogy elhatárolódjon a döntéstől. Csurka ennek okáról nem tudott nyilatkozni, mint mondta, ez az úszó véleménye.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?