KÜLFÖLD

Cse­csen vér folyt Bécs­ben! Az ál­do­zat egy 7 éves kis­lány

A tet­tes pedig egy 16 éves cse­csen fiú. Egye­lőre senki sem érti, hogy miért tette. A gyil­kos­ság csak né­hány napja tör­tént, a nyo­mo­zás még tart.
  • Szerző: SZM

A legnagyobb európai csecsendiaszpóra Ausztriában alakult ki az elmúlt években. Tavaly egy 22 tagú, pisztollyal és a gépfegyverrel felfegyverzett csecsen bandát tettek ártalmatlanná az osztrák kommandósok.De mindez nem magyarázat arra, ami most Bécsben történt.

A 16 éves csecsen fiú és a 7 éves kislány jól ismerték egymást. Ugyanabban a társasházban laktak, sőt barátok is voltak. Korábban nem is veszekedtek. A fiú iskolába járt, és jó tanuló volt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A lány bekopogott hozzájuk a múlt pénteken, és ott a lakásban valami történhetett közöttük, ami még nem derült ki.De tény, hogy

a fiú a fürdőszobába parancsolta a kislányt, majd egy konyhakéssel leszúrta. A lány holttestét a szeméttárolóban találták meg egy napra rá.

Ám - az első feltételezések ellenére - nem történt közöttük nemi érintkezés, tehát az erőszakot a nyomozók kizárták. A fiú - aki beismerte tettét - csak annyit mondott, hogy “hirtelen felindulásból” cselekedett.

Forrás: Spiegel