SZTÁRDZSÚSZ

Csa­ládja ér­de­ké­ben vissza­vesz a tem­pó­ból Majka

Majka drasz­ti­kus dön­tést ho­zott: le­las­sí­tott, és mos­tan­tól meg­vá­lo­gatja, mi­lyen fel­ké­résre mond igent. Nyil­ván nem vé­let­len, hogy Peti be­húzta a féket, hi­szen két évig szinte alig látta el­ső­szü­lött fiát.

A műsorvezető kapcsolata Dundikával épp a kritikus hetedik évbe lépett, amikor a babona szerint is érdemes jobban odafigyelniük egymásra a párok tagjainak. Persze érthető, hogy Majka az elmúlt években kihasználta a lehetőségeket, és a magas életszínvonalért cserébe rengeteget dolgozott. De úgy tűnik, még időben rájött, hogy a karrier és a pénz semmit nem ér, ha a családi élet boldogságának kárára megy.

"Amikor 2012-ben megjelent a Belehalok című nóta, Petinek nagyon beindult a szekere. Én akkor voltam terhes Mariánnal, és nagyon sokat voltam egyedül.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Majka felelősség teljesen gondolkodik
Majka felelősség teljesen gondolkodik
Fotó: Markovics Gábor
"Peti széthajtotta magát, rengeteg haknit vállalt, közben televíziós műsort is vezetett, de arra külön gondot fordított, hogy mindig legyen mellettem valaki

– kezdte Dundika.

"Mivel a családunkban a nagymamák betegeskednek, így egy közös barátunk volt velem, aki abban az időben mindenben segített nekem”

– emlékezett vissza a kétgyermekes anyuka, aki terhessége ideje alatt szinte nem is találkozott párjával.

Fotó: Sulyok László

"Peti mindent elvállalt, keményen dolgozott, én pedig próbáltam venni a babával járó akadályokat. Azóta szerencsére sok minden megváltozott, már nem muszáj mindenre igent mondania”

Eközben a címlapon

– magyarázta a -nak Dundika.

Nem vitás, hogy Majkának most fut a szekere, sikert sikerre halmoz. Évek óta az egyik legfelkapottabb műsorvezető a TV2-n, az év műsorvezetője díjat is elnyerte, a zenei karrierje töretlen – de van úgy, hogy mindent mérlegelve kell döntést ­hoznia.

Hogy, milyen döntést hozott a műsorvezető, azt a napilap keddi lapszámban olvashatják el!