SHOWBIZ

Be­je­len­tette a csa­torna, ha­ma­ro­san véget ér a nép­szerű ma­gyar so­ro­zat

Szín­ház, int­rika, sze­re­lem, álmok, si­ke­rek, csa­ló­dá­sok - utolsó éva­dá­hoz ért az MTVA és a Me­gafilm Ser­vice közös pro­duk­ci­ója a Csak szín­ház és más semmi című so­ro­zat.

A negyedik és egyben befejező évadot március 2-tól nyolc héten keresztül szombat esténként 19.30-tól láthatják a nézők a Duna Televízió műsorán.

A Komédiás Színház élete ugyanolyan pezsgő, mint ahogy azt az előző évadokban megszokhattuk, sőt Dénes (Szervét Tibor) úgy dönt, hogy felújítják az épületet, ami új színt hoz a színház életébe.

EZT OLVASTAD MÁR?
Fotó: MTVA

„A társulat legfontosabb eseménye a felújítás, és az erre szánt összeg, hogy mi van ezzel a pénzzel. E körül sok minden gomolyog. Dénes karaktere is változott az első évad óta – mintha színesebb, mélyebb lenne a szerep, sokkal több arcát tudja megmutatni az alak, egyre nagyobb örömöt okoz játszani”- mesélte Szervét Tibor.

A már jól ismert szereplők mellett, fiatalok is feltűnnek az új évadban, mint például Ember Márk egy fiatal popsztár, Kozma Alex szerepében, akit felkérnek a készülő Napfény hotel főszerepére, illetve két hasonlóan tehetséges színésznő verseng az állandó szerződésért Tóth Eszter (Rebeka) és Réti Nóra (Tina) személyében.

 A színház csapata bővül egy lelkes dramaturggal is, Kingával, akit Mentes Júlia alakít.

„Örülök, hogy Kinga szerepét kaptam. Izgalmas és titokzatos ez a karakter. A legtöbb kihívást Kinga és Petra (Szávai Viktória) kapcsolatának alakulása jelentette. A nézők nem fognak csalódni az új évadban. Az élet úgy hozta, hogy a Thália Színházat felújították és új helyszínen kellett forgatni, egy művelődési házban, ami nem színházi tér és ez a történet szempontjából is adott új konfliktuslehetőségeket, meg vicces helyzeteket. A stáb is nagyon jó volt, hamar befogadtak, barátokat is szereztem. Nem is gondoltam, hogy egy csapatot ennyire meg lehet szeretni, az utolsó forgatási nap igazán megható volt” – árulta el Mentes Júlia.

Eközben a címlapon

További érdekességek a sorozat Facebook oldalán, valamint a mediaklikk.hu/csakszinhazesmassemmi oldalon található, ahol online visszanézhetőek A Csak színház és más semmi előző évadai.