BIZARR

Csak egy szelfit akart az őrült strandoló: partra rángatott egy cápát!

Egyre nagyobb divat különböző élőlényekkel szelfizni. Ezúttal a víziállatokat pécézték ki maguknak az őrült szelfigyárosok. Pár napja egy delfin pusztult bele a turisták beteges fotózkodási vágyába, most viszont már egy cápát is a partra rángattak.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Hihetetlen módon terjedni kezdett a "Szelfizzünk vadállattal" őrület. A mániákus önfotózóknál ez már olyan szélsőséges viselkedést produkál, hogy az már elképesztő. Eddig megelégedtek különféle állatkerti állatokkal, vagy jámbor kérődzőkkel, esetleg kenguruval, de most már a vízi élőlények is célponttá váltak.

A minap egy delfin pusztult bele Argentínában  a megvadult turisták fotózkodási vágyába, most pedig egyesek már a cápákat is parta rángatják egy jó kis szelfi erejéig. Az sem érdekli őket, hogy akár meg is sebesülhetnek, mivel ez csak emeli a fotó értékét a közösségi oldalakon.

ccc

A floridai Palm Beach-en egy férfi partra vonszol egy korábban horgászbottal már kifárasztott cápát. A videót Ashleigh Walters, a WPTV riportere osztotta meg. Állítólag, a jól sikerült szelfik után az állatot visszaengedték a tengerbe.

Ettől viszont még hatalmas felháborodást váltott ki a videó a Facebookon. A kommentelők általában már csak a kész fotót látják, de most, hogy szembesültek azzal, hogy miként is készül egy ilyen kép, teljesen kiakadtak.

- Mi jöhet még ez után? - tették fel a kérdést. Talán ha unalmassá válnak a kisebb állatok, akkor majd bálnákat fognak kihúzni a tengerből. 

Ennek utánanéztünk... 

Nem kell azokat partra húzni, jönnek maguktól is. Például alig egy hónapja Nagy-Britannia partjain kerültek szárazra néhányan. A helyiek nem is tudták megállni, hogy ne nyomjanak egy szelfit, mielőtt a hatóságok láncfűrésszel estek volna neki a tetemek feldarabolásának:

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?