MANI

CSAK AZÉRT IS! Össze­állt Emi­lio & Cur­tis

Ba­rát­ság­ból öröm­ze­né­lés: jö­vőre közös nagy­kon­cer­tet ad az Aré­ná­ban Emi­lio & Cur­tis.

A két zenész 2019. április 27-én a budapesti Papp László Sportarénában ad közös koncertet, ahol frissen megjelenő közös albumuk dalai mellett korábbi slágereiket is előadják.

A 2019. április 27-i koncerten régi slágereik és új közös albumuk dalai is hallhatóak lesznek.

"Emillel még az Édes élet ideje alatt ismerkedtünk meg. Hála Istennek a kapcsolatunk túlnőtt a műsoron és azóta is testvérként szeretjük egymást. Az első pillanattól kezdve éreztük, hogy egy hullámhosszon vagyunk. Nagy szereteten és tiszteleten alapuló barátság a miénk, hiszen mind a ketten mély érzésű emberek vagyunk. Szavak nélkül is érezzük egymást és egymás gondolatát, ami kincs a mai világban" -

mondta Curtis. 

A két tehetség idén már kiadott egy közös dalt, ami akkora siker lett, hogy egy közös albumon is elkezdtek dolgozni.  A lemezt a nagykoncert napján mutatják majd be először, és természetesen a színpadon is hallható lesz róla egy ízelítő.  videó:   

"Mind a ketten kaptunk az Istentől egy tálentumot, és ezt most itt az ideje,hogy egyesítsük. Engem nagyon inspirálnak Curtis szövegei és a világa. Régóta szerettünk volna már együtt dolgozni, és ennek most jött el az ideje. Új közös dalokkal készülünk, de természetesen felcsendülnek majd a nagy Emilio és Curtis slagerek is új köntösben" - árulta el Emilio.

Eközben a címlapon

A koncerten Emilio és Curtis által meghívott vendégelőadók is fellépnek majd, és ígéretük szerint látványvilágban, színpadi megjelenésben is különleges lesz az április 27-i Arénás lemezbemutató.Curtis hozzátette: a közönség a Belehalok, a Nekem ez jár, és a Csak te létezel című dalait is biztosan elénekli majd.  

2 zenész, 2 énekes, 2 tehetség, 2 barát ....2 EMBER.... van mondanivalójuk és el is mondják. Komoly, valós érzelmek várhatók a színpadon a  legmélyebb fájdalomtól a legfelemelőbb boldogságig.

A nagyközönség számára a jegyértékesítés november 2-án, 10:00 órakor indul online a www.eventim.hu oldalon, valamint Ticket express jegyirodáiban. 

http://www.eventim.hu/hu/jegyek/curtis-emilio-csak-azert-is-budapest-papp-laszlo-sportarena-505837/event.html

Papp László Budapest Sportaréna: 2019. április 27. 20:00 óra