NAPI UFÓ

Csak a vi­hart vi­de­ózta, de majd­nem meg­őrült, ami­kor meg­látta ezt...

Egy durva auszt­rá­liai vihar kö­ze­pette olyan dol­got si­ke­rült vi­de­ózni, ami leg­in­kább csak a fan­tasz­ti­kus fil­mek­ben lát­ható...

Kevéssé közismert, hogy Ausztrália a Föld egyik UFO-gócpontja. A távoli kontinens nagyrésze még mindíg lakatlan, így ha földönkívüliek lennénk, mi is a kietlen ausztrál sivatagokat választanánk, ha észrevétlenül akarnánk landolni, vagy éppen egy bázis létrehozni. Az ausztrál UFO-vadászok viszont tisztában vannak ezzel, így folyamatosan figyelik az eget, sokan ráadásul infravörös kamerákkal, mert az még a láthatatlanná álcázott UFO-kat is kiszúrja. A 2018. december 3-án készült felvételhez nem kellet ilyen eszköz, csak egy egyszerű mobiltelefon. A videó készítője Kalgoorlie városában éppen egy igen durva vihart videózott, ami ugyan nem szokatlan Ausztráliában, csakhogy a cikázó villámok és a félelmetesen hömpölygő fellegek közepette egyszercsak valami teljesen megdöbbentő dolog bukkant fel.

A videót ITT nézheted meg!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A jelenet szinte felfoghatatlan, ilyet nem minden nap lát az ember, legfeljebb egy modern sci-fi filmben, mondta egy közismert UFO-vadász. A vihar közepette egyszercsak egy zölden világító "jelenség" bukkant fel, mintha éppen most lépett volna elő a hipertérből, mint a Csillagok háborújának Millennium Falconja.

Egyes UFO-kutatók szerint nyilvánvaló, hogy az UFO-k megjelenésének és a viharoknak köze van egymáshoz. Feltehetően az általuk nyitott féregjáratok, vagy ismeretlen módon működő hajtóműveik vannak ilyen hatással az időjárásra.

A szkeptikusok pár szóval elintézik az egészet: Esőcsepp hullott a kamera lencséjére...