BOZÓT

Csak 780 Ft: Így eszi az olcsó menüt az MSZP és a Jobbik elnöke

Mi­köz­ben har­sá­nyan szó­no­kol­nak el­lene to­vábbra is gát­lás­ta­la­nul fo­gyaszt­ják az olcsó menüt az el­len­zéki po­li­ti­ku­sok a par­la­menti ét­ter­mek­ben. A RIPOST ka­me­rája ismét csak rög­zí­tette a va­ló­sá­got, ez­út­tal a Kép­vi­se­lői Iro­da­ház­ban. Ez rej­lik a nagy­hangú de­ma­gó­gia mö­gött.
  • Szerző: Ripost

Újhelyi István valósággal lázba jött amikor meglátta, a Képviselői Irodaházban, hogy idehaza még olcsóbban ehet, mint Brüsszelben. Pedig ott is sok millió(!) eurójába kerül az adófizető állampolgároknak, hogy a normál áraknál sokkal olcsóbban ehessenek az Európai Unió képviselői.

De idehaza ennél is olcsóbban, csak 780-ért menüt ehet az MSZP- politikusa, aki sóvár szemekkel fürkészte a Képviselői Irodaház éttermében az olcsó menüt.
Kikérte és jól meg is ette a spórolós ételeket, bizonyára nem sejtette, hogy közben fotózzuk.

Méltó társa is akadt az olcsó ételek szenvedélyes fogyasztásában, méghozzá a Jobbik ex-skinhead, a párt egy kis demagógiára mindig kapható elnöke Sneider Tamás.

Aki, ha jól láttuk ebből a távolságból joghurtba mártott csirkemellet  evett  jó étvággyal, párizsi bundában sütve, alig 850 forintért.

És itt a legfrissebb étlap a Képviselői Irodaházból, ahol ugyanolyan olcsó ételeket esznek nap mint nap az ellenzék képviselői (is), akárcsak a parlamenti étteremben. Ahol néhány napja Gyurcsány Ferenc bukott le amint éppen sorban áll az általa olyannyira kritizált 780 forintos menüért...